Am testat un purificator AENO, iar impresiile formate le-ați găsit aici. Au trimis un comunicat legat de un produs conceput pentru sezonul rece ce se află la câteva săptămâni distanță.

Se numește AENO Premium Eco Smart Heater și este un convector electric pe infraroșu ce dispune de control printr-o aplicație dedicată pentru smartphone.

Funcțiile pe care le poți accesa de pe telefonul mobil:

➡️ pornire / oprire;

➡️ setarea temperaturii din cameră;

➡️ crearea unui program de încălzire (anumită temperatură pe timp de zi, altă temperatură pe timp de noapte);

➡️ scenarii în care să fie prinse mai multe convectoare în același timp;

➡️ stastici privind consumul de energie;

➡️ setarea mai multor dispozitive AENO (blender, aspirator robot etc).

Linia de producție pentru convectorul de mai sus se află în Polonia. Este un produs conceput pentru apartamente, case ce nu sunt folosite pe întreaga durată a anului, birouri, cafenele, restaurante sau hoteluri.

Are putere de 700 wați, sosește în două variante de culoare: alb și negru. Știți că tehnologia în infraroșu este destul de eficientă pentru că încălzește obiectele și este cumva mai eficientă energetic față de aparatele de aer condiționat, dispozitivele pe gaz, încălzirea centrală sau în pardoseală. Funcționează fără a sufla aer și implicit fără a ridica praf. Un alt aspect important este că nu usucă aerul. Poate fi montat în plan orizontal sau vertical, direct pe un perete.

Are protecție împotriva căderilor de tensiune și se oprește automat în caz de defecțiune a rețelei. Este semnalată o alarmă din partea aparatului + notificare pe smartphone.

Nu au fost oferite detalii legate de preț în comunicat, dar l-am găsit listat într-un magazin din Germania la 289.95 euro / aprox. 1431 lei.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.