Android

Android 4.1 Jelly Bean a fost prezentat oficial la Google I/O la mijlocul lui iunie 2012. Abia ce a ajuns pe primul val și așa destul de rarefiat format din: Samsung Galaxy Nexus, Google Nexus 7, Samsung Nexus de câteva ore și Motorola Xoom.

HTC a anunțat câteva modele care vor primi  4.1: HTC One X, One XL și One S – primul cu procesor Tegra 3 quad-core, iar celelalte două cu Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5 GHz. Asus a lăsat să se înțeleagă că tabletele ASUS Transformer Prime, TF300 și TF700 vor primi 4.1 Jell Bean, în următoarele luni. Atât HTC cât și ASUS nu au oferit un calendar de update, o dată exactă la care să ne așteptăm ca 4.1 Jelly Bean să vină via OTA.

Samsung a dat un comunicat că lucrează la portarea 4.1 Jelly Bean pe telefoanele sale, a fost un comunicat în acest sens la nivel global, dar nu s-a specificat care sunt modelele. Se speculează că Galaxy S II nu ar primi Jelly Bean, personal nu cred că ar face asta. Ar stârni o puternică reacție negativă.

Cei care nu au un telefon Android de top așteaptă varianta 4.1 Jelly Bean dezvoltată de către CyanogenMod, o versiunea de tip early preview a fost prezentată într-un clip video pe YouTube, pe smartphone-ul LG Optimus 4X HD cu Tegra 3 quad-core.

Ce părere aveți de fragmentarea Android și faptul că 4.1 Jelly Bean nu vine prea repede?

Sursa 1 ! Sursa 2

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.