Telefoane Mobile

Alcatel One Touch X’Pop l-am descoperit în oferta Cosmote. Tocmai ce mergeam la un magazin Germanos pentru catalogul lor. Așa aflu ce oferte mai au, ce telefoane noi lansează etc. M-au uimit specificațiile sale: display de 4.5 inch, cameră de 5 Megapixeli, Android Jelly Bean, CPU dual-core, preț fără semnarea unui contract de 649 lei.

Specificațiile complete pentru Alcatel X Pop:

display de 4.5 inch cu rezoluție qHD / 540×960 pixeli, protejat cu sticlă Dragon Trail Glass, suprafață oleofobică;

procesor dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare din care 1 GB în mod real, slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, radio FM cu RDS;

cameră principală de 5 Megapixeli ce filmează la 720p, autofocus, detectare a feței și a zâmbetului, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

baterie de 1800 mAh, 139 gr. și 10.9 mm grosime.

Alcatel-X-Pop (1)

Telefonul expus în magazinul Germanos nu avea bateria de 1800 mAh încorporată și de aceea mi s-a părut foarte ușor când l-am ridicat din stand. Grosimea și greutatea nu sunt punctele sale forte. Fără baterie vă dați seama că nu era pornit, dar un TFT de 4.5 inch cu rezoluție qHD nu are cum să uimească. Pe web am dat de informația că sticla ce-l protejează este Dragon Trail Glass și ar dispune de suprafață olefobică / amprentele s-ar aduna ceva mai greu.

Spatele telefonului este fabricat dintr-un plastic lucios. Punctul de atracție pentru smartphone-ul Alcatel pot spune de pe acum că-l reprezintă prețul de 649 lei. Costă 269 lei cu Cosmote M+, 229 lei cu Cosmote L+, 1 leu cu Cosmote Smart XL+.

I-am făcut și câteva fotografii cu Samsung NX300 + obiectivul Samsung de 85mm cu F1.4 ED SSA.