Notebook

Presupun că ați auzit de seria Alienware dedicată celor care sunt pasionați în adevăratul înțeles al cuvântului de gaming. Se pare că va sosi un nou model personificat de Alienware M18x. Pe partea hardware avem un device care se pare că va aduce:

– ecran de 18.4 inch cu rezoluție full HD de 1920×1080 pixeli;

– procesor i7 tactat la 2.8 Ghz, 4 GB DDR3 RAM, 320 GB spațiu de stocare;

– placă video Nvidia GeForce GTX 460M;

– sistem de operare Windows 7 Home Premium.

Datele sunt culese de pe un site candian care le-a scăpat online. Ce aiurea ar fi fără astfel de surse ce fac ca atenția publicului să se orienteze spre viitor. La telefoanele mobile de tip smartphone este o adevărată nebunie a celor ce oferă prima dată informația. Interesul publicului legat de viitoare gadgets este foarte mare, în special la telefoane și tablete. Laptopurile – cel puțin partea de netbookuri – au intrat în declin în fața tabletelor și se vede în numărul de unități vândute și în faptul că fiecare companie din segment și-a lansat cel puțin la nivel de detalii oficiale o tabletă sau o întreagă gamă ce va să vină.

Sursa – engadget.com

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.