Arhiva-PC

Mă gândeam că următorul meu pc nu va fi un laptop ci un all-in-one desktop, dar prețurile sunt destul de piperate și nici foarte multă performanță nu oferă. Acum aș putea să mă orientez spre noul produs al Dell din seria Alienware – X51. Îl promovează ca fiind cel mai mic desktop de gaming. L-aș accesoriza cu două monitoare de 27 inch, ar fi bestial și o adevărată unealtă de lucru în cazul meu.

Se poate alege între mai multe configurații și prețurile vor începe în țara noastră de la 1.135 dolari plus TVA.

Alienware, marca Dell de PC-uri de înaltă performanţă pentru gaming, invită pasionaţii de jocuri să se pregătească pentru provocări mai mari cu Alienware X51, cel mai mic desktop de gaming produs până acum de companie, care oferă performanţă fără compromisuri. Fiind cel mai nou produs din portofoliul Dell de PC-uri pentru gaming, X51 oferă o experienţă spectaculoasă HD#, la 1080p, şi 3D# a celor mai noi şi solicitante jocuri de la producători de top, iar design-ul nou şi mai compact al carcasei oferă flexibilitatea de a transforma aproape orice spaţiu de locuit, de la o cameră de zi la o cameră de cămin studenţesc, într-un centru de divertisment şi jocuri.   

Alienware X51 oferă utilizatorilor libertatea de a se concentra asupra jocului, îmbinând puterea aşteptată de la un PC de gaming, design-ul gândit pentru a permite actualizări post-achiziţionare şi cea mai nouă tehnologie în domeniul performanţei. Designul versatil al noului X51 permite utilizatorilor să obţină performanţă în aproape orice spaţiu de locuit, datorită carcasei cu dublă orientare cu sistem audio 7.1 surround-sound integrat.

“Alienware X51 ne permite să aducem experienţa captivantă a jocurilor HD mai aproape de utilizatori decât oricând,” a declarat Arthur Lewis, Vice-preşedinte, Alienware & Product Management pentru segmentele Consumer şi companii mici şi mijlocii. “Cu X51, ne-am extins oferta de desktopuri pentru jocuri pentru a ajunge la mai mulţi utilizatori pasionaţi de gaming. Acum oricine se poate bucura de cele mai noi jocuri pe un sistem, puternic, compact şi personalizabil, cu design futurist. Acest desktop oferă ceea ce considerăm a fi un set de capabilităţi de neegalat, la dimensiunile şi preţul sistemului.”

Performanţă înaltă pentru jocuri şi design sofisticat

Alienware X51 etalează procesoare puternice Intel Core I din a doua generaţie, grafică NVIDIA GeForce GT sau opţional plăci grafice clasa GTX pentru o performanţă mai intensă în timpul jocului, tehnologia Wireless-N pentru acces rapid la Internet, HDMI 1.4 pentru conectarea la televizoare 3D, două porturi USB 3.0 SuperSpeed pentru transfer rapid de date, sistem audio HD 7.1 şi memorie GDDR5 – cea mai avansată memorie grafică disponibilă. La configuraţia sa entry-level, cu procesor Core i3, memorie de 4GB, grafică NVIDIA GeForce GT 545, 1GB# şi HDD de 1TB 7,200rpm#, forţa lui X51 rulează în medie 34 de cadre pe secundă în Battlefield 3 la setări înalte şi o rezoluţie de 1080p#.

Carcasa cu design inteligent a noului Alienware X51 îmbină funcţionalitatea şi stilul. Finisajul elegant, negru mat, al desktopului, cu accente de gri metalizat şi trei zone de iluminare personalizabile controlate prin software-ul AlienFX®, creează un look cu adevărat diferit. Designul futurist cu carcasă cu dubla orientare permite montarea pe orizontală sau pe verticală, reducând amprenta lui X51 fără a sacrifica performanţa. Configuraţia internă intuitivă cu placă de bază Mini-ITX permite utilizatorilor să realizeze ei înşişi, uşor şi rapid, actualizările de HDD, placă grafică şi memorie, asigurând astfel longevitatea sistemului.

Control complet şi suport

Toate laptopurile şi desktop-urile Alienware sunt disponibile cu Alienware Command Center, care oferă acces uşor şi intuitiv la aplicaţii şi funcţii exclusive, inclusiv efectele de iluminare AlienFX® şi sistemul de management al consumului energetic AlienFusion. AlienAdrenaline, un nou modul pentru Alienware X51, permite pasionaţilor de jocuri să îşi creeze profiluri unice, care, la activare, lansează o serie de evenimente personalizabile, precum deschiderea anumitor programe, schimbarea temelor AlienFX, deschiderea anumitor link-uri web şi altele. Actualizările şi noile programe software se descarcă direct în Command Center, creând un instrument care evoluează în mod continuu şi permite utilizatorilor să îşi modifice şi personalizeze sistemul.  

Leadership în domeniul produselor

Alienware este recunoscut în întreaga industrie şi în rândul consumatorilor pentru performanţă, funcţionalitate şi design. Laptopul de gaming Alienware M17x cu procesoare Intel Sandy Bridge a obţinut recent premiul pentru performanţă de la Hardware Heaven, iar laptopul Alienware M11x R3  a obţinut un “Gold Award”.  Pe măsură ce tehnologia avansează, Alienware va continua să ofere ultimele noutăţi în domeniul PC-urilor pentru gaming, realizând parteneriate cu alţi lideri din industrie pentru a livra o experienţă de joc spectaculoasă

Specificaţii Alienware X51:
– Opţiuni processor Intel Core i3, i5 şi i7 Dual şi Quad Core
– Arhitectură Intel H61 Express Chipset
– Placă de bază Mini-ITX-
– Opţiuni placă grafică NVIDIA
          – 1 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GT 545 (Standard)
          -1 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 555
– Pănă la 8GB de memorie DDR3iii (4GB Standard); 2 sloturi 240-Pin DDR3 SDRAM
– HDD rapid de 1TB,  7.200RPM
– Microsoft Windows 7 Home Premium
– Unitate de inscripţionare DVD în două straturi, Slot-Loading (Standard)
– Performanţă audio internă HD 7.1 cu Waves MAXX Audio Software
 – Reţea integrată Gigabit Ethernet NIC 10/100/1000Mbps şi conexiune integrată Wi-Fi Wireless LAN Standard 802.11 a/b/g/n
– USB 2.0 (6x); USB 3.0 (2x); intrare microfon; ieşire căşţi/boxe; ieşire HDMI 1.4; RJ-45 Gigabit Ethernet; porturi difuzoare faţă, spate, centru; ieşire digitală SPDIF (TOSLINK); ieşire digitală SPDIF (coaxială)
– Sursă de alimentare Alienware de 240W (Standard) sau opţional sursă de 330W
– Carcasă de tip tower cu dublă orientare. Dimensiuni: înălţime: 343mm x lăţime: 95mm x adâncime: 318mm-
–  Greutate de pornire: 5,49 Kg
Disponibilitate şi preţ:
Alienware X51 va fi disponibil în România începând cu luna martie, la un preţ de pornire de 1135 USD (fără TVA).

Categorii: arhiva-pc
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.