Tablete

Allview mizează pe Smart 2 View în promovarea unora dintre telefoanele și tabletele sale. Prin intermediul Smart 2 View cu stick dedicat pentru TV și telefoane sau tablete cu Wi-Fi display poți face share la conținutul de pe device-ul cu Android direct pe televizorul de acasă, fără a fi nevoie să folosiți un cablu sau cine știe ce alte setări etc.

Ultima tabletă Allview dispune de Wi-Fi display și poate fi achiziționată la pachet cu stickul pe HDMI ce știe să facă streaming-ul între TV și tabletă. Se numește Allview 2 Speed Quad. Pe site-ul lor am remarcat că denumirea ar fi 2 Speed Quad. Nu cred că atunci când va fi listată în magazinele online nu va conține și denumirea de Allview.

Allview 2 Speed Quad integrează un display TFT-LCD de 8 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli și aspect 4:3, procesor Allwinner quad-core la 1 GHz pe ARM Cortex-A7, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB.

Rulează Android 4.2.2 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate: Wi-Fi în standardele b/g/n, Wi-Fi direct, Wi-Fi display, microHDMI, microUSB, jack de 3.5 mm. 2 Megapixeli pentru camera principală și 0.3 Megapixeli la camera frontală.

Bateria este de 4400 mAh, cântărește 473 gr. și 9.8 mm grosime. Observați că s-a mers pe un acumulator mai mare, dar și greutatea crește. Prețul pentru Allview 2 Speed Quad este de 749 lei cu stickul Smart 2 View și 649 lei fără această tehnologie.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.