Accesorii inteligente

Allview își diversifică portofoliul de produse în mod constant, iar de ceva timp au în ofertă și oglinzi inteligente. Au încheiat acum un parteneriat cu VAHA, producător german de astfel de dispozitive smart.

VAHA a dezvoltat un dispozitiv de fitness ce permite personalizarea, îi ajută pe utilizatori să se mențină într-un proces continuu de dezvoltare fizică și mentală prin conectarea cu un antrenor personal.

Sunt o sumă de tehnologii integrate: Machine Learning AR, AI, Motion Analysis, Real Time Movement Analysis, Cloud, Mobile și Embedded.

Înțeleg din comunicat că departamentul de R&D al Allview a preluat conceputul VAHA și a realizat un produs de calitate superioară. Cu siguranța va exista disponibilitate din partea lor în a-l oferi spre testare și vom reveni cu impresiile formate.

Declarații oficiale:

Am alături o echipă de specialiști extrem de pasionați de domeniu, care dețin know-how-ul necesar pentru a produce dispozitive inovatoare pentru piețe exigente din punct de vedere al calității, precum cea din Germania. Departamentul R&D Allview a răspuns cerințelor echipei VAHA, luându-și angajamentul de a dezvolta un concept unic de produs digital modern, inovator și scalabil. Cu siguranță vor mai urma și alte parteneriate care vor confirma, din nou, capacitățile noastre.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview. 

„Am purtat discuții avansate cu o mulțime de producători de pe piața Europeană și cea Asiatică, însă după runde lungi de verificări și cercetări am găsit în Allview partenerul ideal pentru construirea unui produs premium la un preț optim. În același timp, experiența variată în zona IT&C și mai ales multitudinea de device-uri produse și vândute de Allview ne-a făcut să luăm decizia de a lucra împreună. Construim un nou tip de produs, sau mai bine spus o nouă categorie și vrem să fim percepuți de către clienții noștri ca o soluție premium și complet integrată, de la prima experiență cu hardware-ul până la cele mai mici elemente din partea software. Nu construim doar un produs, ci un brand și o companie cu ambiții globale de lider. Dorim să nu existe grad de comparație între noi și competitorii veniți de peste ocean (SUA). Allview este partenerul ce până acum ne-a surprins plăcut, ne-a arătat că poate și a aderat la viziunea noastră.” a declarat Călin Popescu, Co-fondator și CTO VAHA. 

Categorii: allview-brands
Tag-uri: AllviewVAHA

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.