Smartphone

Allview A5 Quad Plus debutează la precomandă, iar livrările pornesc din 15 august. Primește un hardware actualizat, un procesor MediaTek pe ARM Cortex-A53 cu Mali-T720 în rol de accelerator grafic. 

Specificații Allview A5 Quad Plus:

– display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;

– procesor MediaTek quad-core la 1 GHz pe ARM Cortex-A53, Mali-T720 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 5.1 Lollipop;

– dual-sim, 4G cu viteze în download de până la 150 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli cu autofocus și LED flash / senzor Samsung S5K5E2 cu BSI, cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 1800 mAh, 139 gr. și 9.7 mm.

Preț la precomandă – 499 lei pe Allview.ro.

Din kitul de presă aș spune că arată destul de bine pentru categoria sa de preț, pare a avea un cadru metalic. Mă bucur că au făcut pasul spre Android 5.1 Lollipop, unul dintre puținele telefoane de sub 200 euro cu această versiune software.

Mai multe imagini cu Allview A5 Quad Plus:

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.