Telefoane Mobile

Allview A5 Smiley este un smartphone din categoria low-cost cu display de 4 inch, conectivitate dual-sim și capace colorate incluse în pachetul de retail.

Allview-A5-Smiley-unboxing (3)

A. Cum poți câștiga Allview A5 Smiley?

1. Perioada de desfășurare: 23 – 30 mai 2014;

2. Postați un comentariu la acest articol în care alegeți smartphone-ul Allview cu preț de sub 200 de euro pe care l-ați cumpăra și cele trei motive pentru care ați face o astfel de alegere. O listă cu telefoane Allview de sub 200 euro găsiți pe eMAG

3. La final de comentariu vă rog să vă notați numele și prenumele.

4. Tragerea la sorți se face cu Random.org.

Mult succes.

UPDATE: În primul rând trebuie să-mi cer scuze pentru întârziere. Am făcut tragerea la sorți cu Random.org. A câștigat comentariul nr. 56 postat de către Ciobanu Mihai Cosmin. Mai multe detalii în clip. 

B. Detalii tehnice, primele impresii și unboxingul video

Câteva din specificațiile lui Allview A5 Smiley:

– display TFT de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor dual-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7, Mali-400, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi în standardele b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, radio FM cu RDS, A-GPS;

– 3.2 Megapixeli și filmează la 720p, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1400 mAh, 118.5 gr. și 10.95 mm grosime.

Allview-A5-Smiley-unboxing (14)

Primele impresii pentru Allview A5 Smiley:

În pachet dați de smartphone, bateria de 1400 mAh, căști clasice negre pe jack de 3.5 mm, trei capace colorate (portocaliu, albastru și galben), cod de activare pentru Bitdefender Mobile Security, manual de instrucțiuni, certificat de garanție, cablu microUSB – USB 2.0 și încărcător pe USB 2.0.

Folia de protecție pentru display-ul TFT LCD de 4 inch este deja montată. Ca design amintește direct de iPhone 3GS. Capacul spate este lucios și adună amprentele rapid, lucioase sunt și capacele incluse în pachet. Sunt culori puternice care împreună cu prețul redus de comercializare transformă Allview A5 Smiley într-un smartphone destinat tinerilor.

Allview-A5-Smiley-unboxing (20)

Camera principală de 3.2 Megapixeli este însoțită de un LED flash. Rulează Android 4.2.2 Jelly Bean cu Berry UI și la prima vedere mi s-a părut destul de fluent în ce privește interfața grafică. Mai multe detalii vor sosi în review.

Mai multe detalii în clip:

Câteva fotografii cu Allview A5 Smiley: