Smartphone

Aș putea spune că este o veste bună pentru cei ce folosesc un smartphone din seria X4 Soul Infinity – Life, Speed, Nice sau Z – Bokeh. 

VoLTE și VoWiFi ajung pe X4 Soul Infinity L, S, N și Z în rețelele ce oferă suport pentru astfel de tehnologii. Orange are VoLTE și VoWiFi, iar Digi Mobil a adus de curând VoLTE pe GALAXY S8 și S8 Plus, dar și pe un smartphone ZTE din gama low-cost. Colaborarea dintre Digi Mobil și Allview este de lungă durată și s-ar putea să aducă VoLTE și pe seria Infinity, deși dispozitivul nu l-am găsit listat în oferta de telefoane mobile a RCS-RDS (ofertă ce nu a mai fost updatată de o bună perioadă de timp).

VoWiFi a fost promis și în Digi Mobil, dar doar pe cei ce sunt conectați la internetul Wi-Fi al RCS-RDS. Nu vor implementa VoWiFi în stilul Orange, indiferent de rețea.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.