Am recomandat pe twitter un review al tabletei pc “made in România” – AllDro de la Allview (companie românească cu sediul în Braşov). Vă invit să îl parcurgeţi şi voi:
Allview AllDro (procblog.ro):
În concluzie, în opinia mea Allview AllDro e un produs care are un preţ corect! Nu se ridică la performanţele şi dotările tablet-ului Huawei S7, însă este cu peste 30% mai ieftină. Decât să cumperi un tablet absolut noname, mai bine te orientezi către AllDro. Cel puţin ai şanse să beneficiezi de un suport mai bun din partea companiei care comercializează acest barnd. Visual Fan dă semne că ar avea planuri serioase pe acest segment, dovadă e şi efortul lor de a pune pe picoare o platformă pentru aplicaţii, şi anume AplyStore.
Imediat Ionuţ Bălan a reacţionat şi observaţi discuţiile via twitter:
1. nu poti sa spui ca merge instanat browsingul. no way. am tableta langa mine :) – link;
2. ca sa nu mai zic ca faci rabat la chestii ca sa ai un pret mic. DAR TE ASTEPTI SA MEARGA, ceea ce nu e cazul – link;
3.  pe pachet scrie mare de tot: ca sa mearga, trebuie sa lasi liber peste 80 MB de memorie omorand aplicatii. lame de to – link;
4.  nu as zice alldro nu e de calitate. doar ca nu face ce trebuie sa faca si prin urmare nu as da banii pe ea – link
Bineînţeles că adaug şi reviewul celor de la chip.ro legat de tableta fabricată de Visual Fan:

Văd că nu are butoanele clasice Android de control pe partea din faţă. Doar un buton central cu funcţionalitate back iar pe laterală un HOME şi MENU. Controlul volumului audio se face din butoane virtuale de pe bara de stare.
Nu am la îndemână un conector miniHDMI ca să testez funcţia de redare Full HD (1080p) prin HDMI. O voi face zilele astea înainte de review.
Tableta cântăreşte 367 de grame. Bateria este de 3400 mAh care la prima vedere pare mare dar din ce am testat pe weekend nu e chiar atât de mult!
Eu nu mă pronunţ până nu am ocazia să ţin un astfel de model în mână. Îmi dau seama că trebuie să fie şi un rabat de calitate sau experienţă oferită prin prisma preţului. În aceeaşi zonă cu Allview AllDro bate un produs şi mai chinezesc – Point of View
S-a jucat vreunul dintre voi cu AllDro? Este atât de rea pe cât se spune. :)

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.