Tablete

Uite că Allview aduce o tabletă care va rivaliza direct cu Evolio Evotab fun. Ambele au un soft de navigație inclus și pot fi folosite pe post de GPS veritabil.  Allview a semnat un parteneriat cu un furnizor de software pentru navigație numit Ndrive.

Și când te gândești căAllview a lansat P4 Alldro și a anunțat P5 Alldro în urmă cu doar câteva zile. Se lucrează intens în a crea o ofertă cât mai largă care să acopere nevoile utilizatorilor.

Allview Alldro Speed S – 699 lei

– TFT LCD de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor single core la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB, Mali-400MP;

– Android 4.0 Ice Cream Sandwich;

– 3G prin stick compatibil, Wi-Fi, transmițător FM, GPS, jack de 3.5 mm;

– cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 2800 mAh, 330 gr. și 9 mm grosime.

În pacjet dați de: tabletă, softul de navigație Ndrive, hărțile Full-Europe, suport de parbriz, încărcător de mașină, încărcător, cablu de conectare la pc.

Softul de navigație inclus de către Alldro Speed S aduce harta Europei. Aceste hărți vin de la cel mai mare furnizor în domeniu: TeleAtlas.

Și declarația unui oficial al Visual Fan – compania din spatele brandului Allview:

În completarea ofertei de tablete Alldro Speed S cu receptor GPS încorporat, am decis să le oferim clienţilor noştri o aplicaţie de top pentru navigare, cu hărţi detaliate şi facilităţi deosebite. Odată cu noutatea adusă de Alldro Speed S, dorim să anunţăm că telefoanele şi tabletele lansate începând din luna august dispun de Office Suite Viewer preinstalat. Aplicaţia vine în ajutorul utilizatorilor de produse Allview şi le oferă posibilitatea de a vizualiza documente, prezentări, grafice şi arhive ce conţin astfel de fişiere”, a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

Sursa: Allview.ro