Software

Allview a anunţat printr-un comunicat de presă că Allview X4 Soul Infinity va fi lansat cu primul asistent vocal în limba română. Acesta a fost creat de echipa de cercetare şi dezvoltare a companiei braşovene şi va integra pentru început cele mai utile funcţii necesare utilizatorului atunci când se află în maşină sau când doreşte să rezolve rapid o situaţie fără a tasta. În acest moment asistentul vocal se află în fază beta, iar în următoarea perioadă va cunoaşte o evoluţie accelerată.

„Suntem inspirați de clienții care au crezut în noi și care au cumpărat produsele Allview să demonstrăm că am evoluat și că putem concura pe un nou segment de piață, într-o altă ligă. Am investit mult know-how și resurse în noul X4 Soul Infinity și în crearea asistentului vocal. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii își doresc un asistent vocal cu care pot interacționa în limba noastră și cred că am reușit să venim cu un produs puternic, cu impact real pentru piața locală. Suntem în punctul în care vom putea dezvolta asistentul vocal în orice direcție vom dori, inclusiv lansarea în alte limbi europene, pentru piețele internaționale“, a dezvăluit Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Până acum ştim despre Allview X4 Soul Infinity / Infinity Plus următoarele:

  • strălucire de oglindă a carcasei;
  • display de 5.7 / 6.0 inch cu o rezoluție a ecranului de 2160×1080 pixeli și aspect 18:9, protejat cu sticlă 2.5D;
  • cameră duală ce filmează la rezoluție 4K, protecție de safir pentru lentila camerei, bokeh + algoritmi de procesare Arcsoft;
  • până la 6 GB memorie RAM de tip DDR4.