Software

Veste bună pentru cei care și-au cumpărat tableta Allview AX4 Nano. Este una dintre cele mai ieftine tablete cu conectivitate 3G. La un moment dat prin oferta celui mai mare magazin online românesc coborâse sub 270 de lei.

Procedura de update este un pic mai anevoiasă. În sensul că trebuie descărcată o arhivă denumită AX4Nano_KitKat_SV7.0_ota_update_01.09.2014.zip. Se copiază această arhivă în memoria internă sau pe cardul microSD. Se pornește tableta AX4 Nano cu bateria încărcată la maxim și se deschide OTA Update.

Allview AX4 Nano se restartează și procedura de instalare a Android 4.4 KitKat începe. Mai multe detalii pe site-ul companiei brașovene.

Specificațiile lui Allview AX4 Nano:

– display TN de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor MediaTek dual-core la 1.3 GHz, Mali-400 MP, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 3 Megapixeli și cameră frontală de 1 Megapixel;

– baterie de 2500 mAh, 256.2 gr. și 9.25 mm grosime.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.