Tablete

A sosit la review și una dintre cele mai ieftine tablete cu 3G. Allview AX4 Nano este propunerea companiei brașovene pentru cei interesați de conectivitate bună la un preț cât mai mic.

Specificații detaliate pentru Allview AX4 Nano:

Allview-AX4-Nano (4)

– display TN de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor MediaTek dual-core la 1.3 GHz, Mali-400 MP, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 3 Megapixeli și cameră frontală de 1 Megapixel;

– baterie de 2500 mAh, 256.2 gr. și 9.25 mm grosime.

În pachet dați de tabletă, încărcător pe USB 2.0, cablu microUSB – USB 2.0, căști de tip intraauricular albe pe jack de 3.5 mm, cod de activare pentru o perioadă limitată a BitDefender Mobile Security, certificat de garanție, manual de instrucțiuni.

Tableta este ușoară, plastic pe spate și display-ul TN își arată limitele de la primul contact. Altfel nu s-ar fi atins prețul de aproximativ 400 lei. Când începi să navighezi prin interfață remarci că AX4 Nano este un device destul de sprinten.

Allview-AX4-Nano (8)

Partea de unboxing:

Câteva fotografii cu Allview AX4 Nano:

Categorii: gadget-tvtablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.