Allview a anunțat o gamă nouă de televizoare smart cu Android TV și asistentul Google încorporat. Noua linie se numește ePlay și în faza inițială sunt abordate trei diagonale: 32, 40 și 43 inch.

Ce promite compania brașoveană pe noile smart TV-uri?

  • live TV prin acces la internet;
  • aplicațiile preferate de video streaming, jocuri;
  • interconectare cu dispozitive IoT și gestionarea lor prin comandă vocală;
  • design ce încearcă să ofere televizoare cu ramă cât mai îngustă spre a se potrivi cât mai bine într-o locuință modernă.

Au integrat paneluri VA (ar crește rata de contrast cu 400% și un negru mai uniform cu 200% față de IPS, am preluat ce spune Allview în comunicat – rămâne să testăm spre a confirma / infirma).

Alte funcții integrate în linia de televizoare Allview ePlay:

  • difuzoare încorporate cu incinte acustice dedicate și amplificatore audio din clasa D;
  • opțiune Dolby Audio;
  • Dynamic Noise Reduction, MPEG Noise Reductions, Gamma Setup și 7 moduri de vizualizare preinstalate;
  • comenzi vocale preluate de telecomandă (starea vremii, setarea de alarme etc);
  • control al dispozitivelor IoT precum aparate de aer condiționat, boxe smart, iluminat inteligent;

Printre aplicațiile de streaming video suportate se numără Netflix, YouTube, HBO Go, Twich, Facebook Watch. Sunt mii de aplicații în Play Store ce așteaptă a fi aduse pe smart TV.

Declarație oficială:

„Odată cu dezvoltarea tehnologiei, cu interconectarea dispozitivelor și cu accesul facil la informații de orice fel, televizoarele au fost supuse unei presiuni constante de a evolua, de a oferi mai multe servicii, pentru a satisface cerințele unui public tot mai pretențios. Astfel, au luat naștere Smart TV-urile care oferă facilități și funcții de interconectare ce răspund nevoilor curente ale utilizatorilor. Trendul pieței ne confirmă potențialul imens pe care Smart TV-urile îl au, de accea ne propunem să devenim lider de piață pe segmentul televizoarelor inteligente cu Android TV, certificate Google. Noua gamă de produse oferă utilizatorilor cea mai nouă experiență TV, cu cel mai ridicat nivel de securitate”, a spus Lucian Peticilă – General Manager Allview.

Primele modele ce debutează sunt 32ePlay6100 HD și 40ePlay6100 Full HD, iar cel pe 43 inch urmează a fi lansat în viitorul apropiat. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Allview.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.