Tablete

Allview se pregătește să lanseze Allview i8, prima tabletă sub brand local cu procesor Intel și Android 4.2 Jelly Bean. Există deja o tabletă din China cu denumirea de Ramos i8 și arhitectură Intel. Mă așteptam ca Ramos i9 să fie sursa de inspirație, dar până la urmă s-au orientat spre un produs ceva mai ieftin, mai accesibil în țara noastră.

Care sunt specificațiile probabile pentru Allview i8?

Ar fi vorba de un display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, procesor Intel Z2580 de tip dual-core la 2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD de până la 32 GB. Rulează Android 4.2 Jelly Bean. Dispune de conectivitate Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, cameră principală de 5 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli.

Bateria ar fi de 5000 mAh, 441 gr. și 8.5 mm grosime. Autonomia asigurată de bateria de 5000 mAh s-ar ridica la 10h. Prețul din China pentru Ramos i8 – 179 dolari.

În cazul lui Allview i8 va conta prețul și cât de optimizat este procesorul Intel pentru Android 4.2 Jelly Bean. După ce am testat ASUS Fonepad Note FHD6 auspiciile sunt pozitive.

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.