Smartphone

În săptămâna viitoare urmează a fi lansat gama Allview Impera. Din invitația de presă se spune clar că sunt device-uri cu Windows. Mă gândesc la telefoane și tablete cu Windows, produsele cele mai atractive la momentul actual.

Nu am nicio informație din interior, dar pot să îmi imaginez cum ar putea arăta unul dintre primele telefoane Allview cu Windows Phone 8. Micromax a lansat două telefoane cu WP8: Win W092 și Win W121. Mă gândesc la o rețetă similară și din partea Allview. Totuși, aștept lansarea oficială pentru informații relevante și aplicate.

Mă aștept la următoarele specificații hardware: display IPS de 4 sau 5 inch, procesor Snapdragon 200 quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, cameră principală de 5 sau 8 Megapixeli, cameră frontală.

Mai multe detalii din 24 iunie 2014.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.