Smartphone

A fost lansat un nou smartphone Allview cu sistem de operare Android și conectivitate dual-sim + preț de achiziție redus. Se numește Allview P5 Mini.

Integrează un display TFT-LCD de 3.95 inch cu rezoluție 320×480 pixeli, protejat cu Gorilla Glass, procesor single core la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, PowerVR SGX531 GPU, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cameră principală de 3.2 Megapixeli și secundară de 0.3 Megapixeli, baterie de 1700 mAh și 11 mm grosime.

Preț – 599 lei.

Și o întrebare retorică. Merită?

Prevăd că va fi hit de vânzări la Cosmote în decembrie.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.