Smartphone

Două telefoane Allview au ajuns la review în mod simultan: Allview Viper i și Allview P6 Life. Primul trebuie să primească recenzia în zilele următoare, iar Allview P6 Life abia ce am făcut partea de unboxing.

Allview-P6-Life-unboxing (13)

Încep cu detaliile hardware pentru Allview P6 Life:

– display IPS OGS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz, Mali-400MP, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD de până la 32 GB;

Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli, filmează la 1080p cu 30 fps și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 1750 mAh, 147.3 gr. și 8.9 mm grosime.

Preț – 849 lei la eMAG.

Allview P6 Life – primele impresii

Allview-P6-Life-unboxing (15)

În pachet dați de smartphone, bateria de 1750 mAh, cod pentru activarea Bitdefender Mobile Security în varianta completă, cablu microUSB – USB 2.0, încărcător pe microUSB, căști de tip in-ear cu fir lat și albe pe jack de 3.5 mm, manual de utilizare, folia de protecție este direct montată pe ecranul de 5 inch.

Este un smartphone elegant și această impresia s-a format și cristalizat de la primele minute de utilizare. Mi s-a părut destul de ușor pentru un telefon cu display de 5 inch, iar această concluzie s-a păstrat și după ce am montat bateria de 1750 mAh în locașul său. Apropo, nu este unibody și oferă acces la acumulator și la sloturile pentru microSD și cele două SIM-uri încorporate.

Rulează Android 4.2 Jelly Bean cu Berry UI și abia aștept să-i pun Nova Launcher pentru un plus la capitolul interfață grafică. La prima vedere nu sunt prea multe aplicații preinstalate și urmează să-l studiez mai atent în zilele următoare.

Partea de unboxing pentru Allview P6 Life:

Câteva fotografii făcute lui Allview P6 Life: