Allview a lansat un program denumit Go Green, Go Smart în care televizoarele sale ajung a fi vândute la preț promoțional.

Reducerile ajung până la 400 lei.

Cele mai noi televizoare Allview sunt aduse cumva în față pentru acest program și aici mă refer la seria ePlay7100 (Dolby Vision, Dolby Atmos, tehnologia TOUCHLESS etc). Veți găsi și primele smart TV-uri Allview cu panel QLED, dar și modele smart cu rezoluții HD, FHD și 4K. Cumva au încercat să acopere întreg spectrul de produse, de la segmentul ieftin și până la mid-range cu veleități premium.

Campania se desfășoară până pe 11 iunie 2021 – exclusiv pe site-ul Allview. Pentru orice smart TV ePlay vândut în această perioadă prin programul Rabla, Allview se angajează să planteze un copac. Putem vorbi de o dublă componentă de responsabilitate socială (achiziția unui smart TV mai eficient energetic și mai performant + extinderea spațiului verde).

Cel mai ieftin smart TV este 899 lei (32 inch / aprox. 81 cm), iar cel mai scump urcă la 2999 lei (65 inch / aprox. 165 cm).

Update: Acest program nu este legat de Rabla pentru electrocasnice. De aici și faptul că Nu trebuie oferit un TV mai vechi în procesul de achiziție. La televizoare trebuie atinsă clasa de eficiență E spre a fi eligibile pentru Rabla pentru electrocasnice în ediție 2021. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.