Smartphone

Allview a lansat 5 telefoane mobile: X4 Soul Infinity în edițiile L, S, N și Z + X4 Soul Infinity Plus. Toate cele 5 dispozitive folosesc primul asistent vocal în limba română – AVI. 

Cele 4 configurații de X4 Soul Infinity au câte o literă ce vine de la:

L – Life;

S – Speed;

N – Nice;

Z – Bokeh.

Upgrade-ul hardware se realizează prin plata diferenței de preț din cele două configurații + 99 lei (diferențele sunt la procesor, memoria RAM și spațiul de stocare, camerele foto și video).

Cele 5 telefoane Allview rulează Android prin soluția FastPass (fără modificări la nivel de interfață grafică, puține aplicații preinstalate etc). Allview V2 Viper S a fost primul smartphone al companie brașovene cu acest software dezvoltat de către MediaTek în colaborare cu Google.

Asistentul vocal AVI poate scrie mesaje dictate, îl poți folosi spre a apela contactele din agendă, în a deschide navigația și a seta adrese prin comenzi vocale, spre a modifica diver setări ale telefonului. Merge a fi activat și prin apăsarea dublă a butonului de power.

AVI = Asistentul Vocal Interactiv.

Declarații oficiale:

Dispozitivele Allview evoluează în ritm cu nevoile clienților. La 10 ani de la prezentarea primului telefon sub brandul Allview, revoluționăm piața românească de telefoane inteligente cu două noi produse care vor avea caracteristici unice și vor asigura eficiență și performanță în funcție de nevoile fiecărui utilizator”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. ”Clienții noștri vor putea face upgrade de hardware fără să-și schimbe telefonul, vor putea realiza comenzi vocale multiple și se vor bucura de cele mai căutate funcții și aplicații ale momentului. Chiar și modul în care românii vor interacționa cu telefonul în magazine va fi unul inedit, bazat pe o tehnologie de stand-uri inteligente cu rol de asistent interactiv”.

După o cursă contracronometru de implementare a noilor tehnologii, a platformei de inteligență artificială, de testări intense pentru primul asistent vocal în limba română, a venit momentul în care clienții vor câștiga timp mai mult pentru ei. În plus, va spori siguranța șoferilor atunci când se află în trafic”, explică Lucian Peticilă.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.