Telefoane Mobile

Allview ne-a obișnuit cu multe telefoane și tablete cu Android de-a lungul ultimelor luni. De data aceasta au ales să prezinte un feature phone cu conectivitate dual-sim. Se numește Allview Simply S5 și costă doar 199 lei.

Ce primești pentru 199 lei?

– display TFT de 2.8 inch cu rezoluție 240×320 pixeli;

– 16 MB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– EDGE, bluetooth, microUSB;

– cameră de 2 Megapixeli;

– baterie de 1280 mAh, 113 gr. și 10.2 mm grosime.

Se adresează celor axați pe convorbiri și mesaje de tip SMS. Aș zice că pentru categoria sa de preț iese în față cu un display destul de mare. Sub acesta se află o tastatură alfanumerică clasică. Mi-aș fi dorit să văd și o conexiune Wi-Fi. Ar fi adus un plus la capitolul conectivitate. Allview Simply S5 oferă multe pentru prețul său de comercializare de 199 lei: display generos, slot pentru microSD care-l transformă într-un player mp3 la nevoie, baterie destul de mare în raport cu display-ul. Am uitat să precizez că trebuie neapărat un microSD la acest telefon. Nu stochează pe cei 16 MB, aceștia sunt folosiți de interfața lui S5.

Declarație oficială:

Existenţa unui segment de consumatori care apreciază telefoanele mobile clasice ne-a determinat să dezvoltăm un nou terminal, înglobând in el specificaţii peste medie, pentru a veni în întâmpinarea preferinţelor lor.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.