Smartphone

Allview pregătește un nou smartphone – Soul X. Cel mai probabil, îl vom vedea pentru prima dată pentru hands-on în cadrul MWC Barcelona 2020.

Compania brașoveană a ales târgul de tehnologie din capitala Cataloniei spre a prezenta vârfurile sale de gamă (de obicei, telefoane mobile din categoria mid-range).

Allview Soul X s-ar putea să folosească un procesor Qualcomm (este o colaborare mai strânsă de când au anunțat și un notebook cu procesor al companiei americane).

Din noul teaser se remarcă cei 3 senzori ai camerei principale. Presupun că pe lângă camera principală mai regăsim un zoom tele sau de tip ultra-wide (cine știe, ar putea fi un senzor macro etc).

Mai multe detalii vom afla în perioada imediat următoare.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.