Telefoane Mobile

Allview pregătește un nou smartphone – Soul X. Cel mai probabil, îl vom vedea pentru prima dată pentru hands-on în cadrul MWC Barcelona 2020.

Compania brașoveană a ales târgul de tehnologie din capitala Cataloniei spre a prezenta vârfurile sale de gamă (de obicei, telefoane mobile din categoria mid-range).

Allview Soul X s-ar putea să folosească un procesor Qualcomm (este o colaborare mai strânsă de când au anunțat și un notebook cu procesor al companiei americane).

Din noul teaser se remarcă cei 3 senzori ai camerei principale. Presupun că pe lângă camera principală mai regăsim un zoom tele sau de tip ultra-wide (cine știe, ar putea fi un senzor macro etc).

Mai multe detalii vom afla în perioada imediat următoare.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.