Software

Allview a oferit modalitatea de update la Android 4.4.2 KitKat pentru Allview V1 Viper 16 GB. Este un smartphone lansat în iunie 2013 ce a ieșit în evidență la vremea respectivă prin grosimea de 7.9 mm, la un telefon cu conectivitate dual-sim.

Allview V1 Viper trece de la 4.2 Jelly Bean spre 4.4 KiKat. Se promite un plus de viteză la nivel de interfață grafică, noi opțiuni precum Screen Off and Lock, System Manager, Compass, Weather. Update-ul se realizează OTA. În sfârșit nu mai este nevoie să descarci un zip pe calculator, să-l pui în memoria telefonului etc.

Declarație oficială:

„Ne dorim să oferim clienţilor actualizări software periodice pentru produsele Allview și să venim în întâmpinarea dorinţelor acestora aducând îmbunătăţiri ce sporesc performanţa device-urilor. În ultimele 2 luni, aproape 10 produse au primit update la o nouă versiune Android. Astăzi suntem încântați să anunţăm că V1 Viper 16 GB, unul dintre cele mai vândute smartphone-uri din gama noastra, dispune de update la Android 4.4.2. Kit Kat.”, a declarat Lucian Peticilă, Manager General Allview.

Mai multe detalii pe Allview.ro.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.