Smartphone

Una dintre promoțiile rulate de un magazin online autohton este legată de Allview V2 Viper S, un smartphone de tip best-buy. 

Allview V2 Viper S – 649 lei.

Toate informațiile legate de V2 Viper S le găsiți în review.

Puncte PRO: display IPS de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor MediaTek octa-core + 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, update primit la Android 7.0 Nougat – fără modificări la nivel de interfață grafică, dual-sim + slot pentru cardurile microSD, cameră principală de 16 Megapixeli cu f/2.0, port infraroșu ce-l transformă în telecomandă ad-hoc pentru electronicele din casă.

Aș spune că pentru 649 lei este o alegere inspirată.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.