Software

Allview a publicat procedura de update pentru două telefoane mobile din portofoliul său: Allview V2 Viper X și Allview V2 Viper X Plus. Mă rog, singura diferență dintre cele două modele este dată de cantitatea de memorie RAM – 1.5 GB vs 3 GB RAM. Resul specificațiilor sunt identice. 

Procedurile de update le găsiți detaliate pentru fiecare variantă în parte:

  1. Allview V2 Viper X;
  2. Allview V2 Viper X Plus.

Noutățile aduse de Android 6.0 Marshmallow:

  • îmbunătățire stabilitate software;
  • remedierea unor bug-uri minore.

Dimensiunea fișierului este de 1.17 GB. Este bine că nu trebuie descărcat în mod manual ci sosește OTA – over-the-air, pe aplicația Actualizare sistem din meniul smartphone-ului.

Cred că vom vedea procedura repetată și pe alte modele din portofoliul companiei brașovene, trecerea de la Android 5.1 Lollipop la Android 6.0 Marshmallow fiind de bun augur pentru smartphone-urile mid-range, cum este și cazul lui V2 Viper X Plus (display AMOLED de 5.5 inch, procesor MediaTek octa-core, 3 GB RAM, 16 GB + slot de card, dual-sim, 4G pe TDD și FDD-LTE, USB Type-C, cameră de 13 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, baterie de 3150 mAh, 7.2 mm grosime).

Categorii: android

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.