Tablete

Dacă la început de primăvară Allview lansat primul smartphone cu asistent vocal în limba română ce integrează ChatGPT, iată că acum avem un alt device cu funcţii similare, o tabletă de buget ce integrează ChatGPT şi este destinată mediului educaţional.

Tableta se numeşte Allview Viva C1004, iar cu ajutorul acesteia elevii pot învăța cu plăcere și pot obține răspunsuri la întrebări într-un mod distractiv și interactiv, într-un limbaj clar și simplu. Profesorii au la îndemână un instrument util de predare, prin care pot crea teste și exerciții personalizate, adaptate nevoilor și ritmului fiecărui elev și își pot îmbunătăți metodele de predare. Datorită microfonului dual Far Field, utilizatorii pot adresa întrebări chiar și de la o distanță de un metru față de tabletă, totul fiind proiectat pentru o accesare facilă.

Tableta Allview Viva C1004 cu AVI ChatGPT este un suport educațional pentru situațiile în care ai nevoie de răspunsuri atât în scris, cât și vocal, din domenii precum: gastronomie, cultură generală, istorie, matematică, medicină, programare și multe altele.

Utilizatorii vor putea folosi aplicaţia AVI ChatGPT pe baza unor credite. Cei care cumpără Allview Viva C1004 vor primi 500 de credite (echivalentuil a 935.000 de cuvinte), iar ulterior vor putea cumpăra credite pe bani (100 credite = 10 lei).

Din păcate tableta este una foarte, dar foarte slabă, astfel că mergeau şi nişte credite gratuite pentru nervii de după achiziţie:

  • display TFT IPS de 10.1 inch cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli;
  • procesor quad-core tactat la 2.0 GHz, ARM Mali-G52 GPU, 3 GB RAM și 16 GB GB stocare, slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB;
  • Android 11;
  • Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth 5.0, port USB Type-C, microfon dual Far Field;
  • 2 Megapixeli cu autofocus, filmează la 720p cu 30 fps, fără LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli ce filmează la 1080p cu 30 fps;
  • baterie de 5000 mAh, dimensiuni de 243 x 156 x 9.5 mm.

Pentru această tabletă trebuie să scoateţi din buzunar 899 lei. No comment !