Tablete

Allview a prezentat o tabletă ce respectă cerințele stabilitate de Autoritatea pentru Digitalizarea României împreună cu Ministerul Educației și Cercetării conform OUG 144 / 24.08.2020 și Fondurile Europene POC (Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă).

Care sunt specificațiile integrate de Allview Viva H1003 LTE Pro/1?

  • display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;
  • procesor octa-core cu 4 x 2.3 GHz și 4 x 1.8 GHz, 3 GB RAM și 32 GB stocare, slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB;
  • Android 10;
  • 4G, Wi-Fi ac, bluetooth 5.0, USB type-C, jack de 3.5 mm;
  • 5 Megapixeli cu autofocus, înregistrează la 1080p și cameră frontală de 2 Megapixeli;
  • baterie de 6000 mAh ce ar oferi autonomie de până la 800 minute.

În pachet este inclusă și o husă de tip book cover din piele ecologică. Prețul tabletei se ridică la 1099 lei, iar de Black November este comercializată la 899 lei.

Declarație oficială:

„Anul acesta ne-am văzut obligați să trecem într-o nouă etapă de dezvoltare a societății – digitalizarea, o etapă amânată de mulți ani. Pandemia ne-a adus multe provocări și astfel, a fost necesară o adaptare în masă: guvern, ministere, societăți private, sistem educațional. Compania Allview își dorește să vină în sprijinul utilizatorilor de tehnologie din România și datorită consecvenței pe piața IT&C, inclusiv pe categoria de tablete, avem avantajul de a putea răspunde cerințelor existente și de a ne diversifica portofoliul de produse într-un mod rapid.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Mai multe detalii găsiți pe website-ul companiei brașovene.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.