Telefoane Mobile

Allview a anunţat printr-un comunicat de presă că pentru 2019 ne pregăteşte noua serie de telefoane inteligente Allview X. Aceasta va fi una tip flagship, adică va include cele mai puternice şi mai versatile smartphone-uri din portofoliul companiei braşovene.

Allview X se va evidenţia în primul rând prin puterea de calcul AI (un plus de 100% comparativ cu actualul flagship), iar acest lucru îl vom vedea în special în calitatea fotografiilor, prin detectare facială rapidă, detectarea scenelor, focalizare instantă și reducerea zgomotului de pe imagine în condiții de lumină foarte slabă.

Vor exista îmbunătăţiri vizibile şi în gaming, în managementul resurselor sau în optimizarea bateriei. Toate vor trece la un nou nivel, unul superior.

Bănuiescă că Allview X va veni şi cu noutăţi pentru AVI, asistentul vocal în limba română, iar ca pariu personal cred că noua serie de smartphone-uri va utiliza proaspăt lansatul MediaTek Helio P90.

Categorii: allview-brands

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.