Smartphone

Allview X1 Soul va fi lansat în cursul zilei de mâine. Voi reveni cu mai multe detalii de la fața locului. Specificațiile sale sunt cunoscute, în mare măsură. Allview X1 Soul va intra în luptă directă cu UTOK 500Q, Alcatel One Touch Idol X și GIGABYTE Guru G1.

Specificațiile vehiculate pentru Allview X1 Soul duc la un display FHD de 5 inch, procesor MediaTek quad-core la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, Android 4.2 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate: 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS.

Camera foto principală urcă la 13 Megapixeli, filmează la 1080p și cameră frontală de 5 Megapixeli, baterie de 2000 mAh, 128 gr. și 7.9 mm grosime.

Detaliile oficiale le aflăm în mai puțin de 24 de ore. Un rol important îl va avea și prețul de comercializare. Nu cred că va fi situat sub 1500 de lei. Bineînțeles că Allview X1 Soul va debuta și în oferta Cosmote.

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.