Smartphone

Allview X1 Xtreme este un phablet de 5.5 inch ce merge direct în categoria premium. Specificațiile sale îl fac concurent direct al altor smartphone-uri sau phablete de top cu Android. Nu se face niciun compromis. Cele 2 camere de 16 și 8 Megapixeli sunt produse de către Omnivision. Pe partea de sunet au ales un amplificator Yamaha.

Specificații detaliate pentru Allview X1 Xtreme:

display IPS JDI de 5.5 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli protejat cu Corning Gorilla Glass 3;

procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.15 GHz, Adreno 330 GPU, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare;

Android 4.2 Jelly Bean;

4G, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi direct, Wi-Fi display, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

16 Megapixeli, BSI, LED flash, filmează la 1080p, autofocus și cameră frontală de 8 Megapixeli<

baterie de 2500 mAh, 150.5 gr. și 9.7 mm grosime

Preț – 1999 lei cu disponibilitate din 31 martie 2014. Site-ul Allview nu poate fi accesat. O să fac un update cu restul de informații de la capitolul hardware când voi putea accesa secțiunea dedicată lui Allview X1 Xtreme de pe site-ul producătorului autohton. Observați că s-a mers pe hardware de top, Qualcomm Snapdragon 800 și din acest punct de vedere ar fi cu un pas în fața lui Samsung GALAXY S4 sau HTC One, memoria RAM și spațiul de stocare sunt superioare lui LG G2.

S-ar putea să vedem Allview X1 Xtreme și în oferta Cosmote. Brandul Allview crește frumos. Declarație oficială:

Proiectul X1 Xtreme urmează o viziune din luna decembrie a anului 2012 pe care am dezvăluit-o si în calendarul anual al companiei, iar astăzi a devenit realitate. Am dus tehnologia la extrem şi am creat un device de top care le oferă utilizatorilor tot ce şi-ar putea dori de la un smartphone: design inovator, procesare ultra-rapidă şi o experienţă foto impresionantă. Dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare existente în momentul actual pe piaţă, Qualcomm Snapdragon 800, device-ul se află în prezent pe primul loc în AnTuTu Benchmark, unde a obţinut un scor de peste 34.700 de puncte”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Câteva fotografii cu Allview X1 Xtreme: