Smartphone

Allview a trimis un comunicat legat de X4 Soul Infinity și am găsit câteva detalii interesante, detalii ce-l individualizează în mareea de telefoane mobile sub brand autohton. 

  1. Allview X4 Soul Infinity – smartphone conceput și proiectat în România;
  2. Primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială, platformă aflată în dezvoltare la Brașov de peste 1 an de zile.

Declarație oficială:

Noul X4 Soul Infinity este rezultatul unei perioade îndelungate de cercetare și un pas important pentru Allview. În ultimii ani am crescut cu peste 20% valoarea medie de achiziție a unui terminal Allview și ne-am orientat tot mai mult către telefoane superioare. Am investit în cercetare și dezvoltare, am acordat o atenție sporită designului, am îmbunătățit semnificativ rețeaua de service și ne-am extins echipa. Am învățat și am evoluat odată cu consumatorul român. Suntem pregătiți să lansăm primul telefon de concepție 100% românească.” a explicat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Ceea ce va diferenția cu adevărat X4 Soul Infinity de orice alt terminal din piață, indiferent de producător, este o tehnologie la care lucrăm de ceva vreme și pe care ne propunem să o dezvăluim la lansare. Promitem să surprindem plăcut piața de telefonie din România” a precizat Lucian Peticilă.

Alte detalii legate de X4 Soul Infinity:

  • display de 5.7 inch cu aspect 18:9, raport display / corp de 80%, protejat cu sticlă 2.5D;
  • trei variante de culoare: Night Sky, Mocha Gold și Steel Gray;
  • ramă metalică, spatele aduce reflecții de oglindă;
  • cameră principală de tip dual cu diafragmă de f/1.8, lentilă de safir pentru protecția împotriva zgârieturilor accidentale, algoritmi de procesare dezvoltați de către Arcsoft – efect de bokeh pentru o blurare cât mai naturală a fundalului și evidențiere a personajului principal.

Mai multe detalii pe site-ul dedicat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.