Smartphone

Allview pregătește un smartphone ce va ieși în evidență prin designul său. Se numește Allview X4 Soul Infinity, are un aspect ratio de 18:9 și raport display / corp de peste 80%. 

Ei spun că într-un corp compact de 5 inch urmează a fi integrat un display cu 15% mai mare față de ceea ce primești în mod normal.

Mai multe detalii urmează a fi oferite în mod gradual, în perioada imediat următoare.

Declarație oficială:

Viziunea noastră a fost încă de la început să oferim românilor acces facil la tehnologie de ultimă generație. Este o promisiune care ne-a ghidat pașii în cei 15 ani de la crearea companiei și care ne-a adus astăzi în momentul în care dezvoltăm un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comandă  de 50.000 de display-uri. Suntem încrezători că acest terminal va face diferența pe piața de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui în momentul lansării”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.