Smartphone

Allview X4 Soul Mini se dorește a fi un smartphone de tip best-buy din portofoliul companiei brașovene. Aș spune la prima vedere că este un dispozitiv interesant, de luat în calcul pentru cei ce caută un telefon cu preț de 7 – 800 lei la liber. 

Specificații Allview X4 Soul Mini:

  • display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, protejat cu sticlă Dragontrail Glass, corp metalic;
  • procesor MediaTek quad-core la 1.25 GHz pe ARM Cortex-A53, 2 / 3 GB RAM de tip DDR3,  Mali-T720, 16 GB spațiu de stocare și slot combo ( dual-sim sau single sim + slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB);
  • Android 7.0 Nougat;
  • 4G pe FDD și TDD-LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
  • 13 Megapixeli cu senzor Samsung S5K3l8, autofocus, LED flash, cameră frontală de 8 Megapixeli;
  • baterie de 2500 mAh, 144 gr. și 7.65 mm grosime.

Preț – 749 lei pentru modelul cu 2 GB RAM și 799 lei pentru cel cu 3 GB RAM. Restul specificațiilor sunt identice. Livrările pornesc din 3 mai 2017.

Declarație oficială:

X4 Soul mini păstrează contururile rafinate ale vârfului acestei game, în dimensiuni ușor ajustate. Este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii care caută eleganță, fotografii surprinzătoare,  dar și performanțe menite să-i susțină în ritmul alert de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Accentul se pune pe design și capacitățile foto, procesorul s-ar putea să fie criticat de către cei ce-l au în vizor și capacitatea acumulatorului. Totuși 749 lei și respectiv 799 lei sunt costurile de debut. Vorbeam cu o prietenă ce lucrează într-un shop Germanos și îmi spunea că X3 Soul Mini a fost o adevărată vedetă, peste 300 unități vândute în  ultimele 5 luni ( asta într-un orășel de 13.000 locuitori + zonele adiacente). Cred că și X4 Soul Mini îi va urma exemplul, la un preț bun cu abonamentele Digi Mobil sau Telekom.

Mai multe detalii pe site-ul companiei brașovene.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.