Software

Allview se pregăteşte de lansarea flagship-ului Allview X5 Soul şi a început deja să publice materiale tip teaser. Până acum ştiam că smartphone-ul va integra:

  • un display de 6.2 inci cu aspect 18:9 şi breton în stilul iPhone X;
  • procesor nou de la MediaTek bazat pe arhitectură Cortex-A73 (MediaTek Helio P60 sau Helio P70) cu suport pentru tehnologia neurală.

Ultimul teaser postat de Allview ne aduce noi informaţii despre Allview X5 Soul:

  • va dispune de recunoaştere facială avansată denumită Deep Face ID (camera IR este capabilă să determine adâncimea imaginii, iar cu ajutorul unor algoritmi de procesare specifici inteligenței artificiale se conturează o hartă 3D detaliată și precisă a feței utilizatorului pentru o deblocare rapidă);
  • nu va avea scanner de amprente.

Revenind puţin la Deep Face ID, acesta va fi la fel de precis în lumină sau în întuneric, iar dacă cineva va încerca deblocarea telefonului scanând o poză a utilizatorului, smartphone-ul va refuza să se deschidă. Allview garantează astfel o protecţie maximă a datelor şi a informaţiilor stocate pe device.

Categorii: allview-brands

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.