Diverse

Cred că Altex își va regândi operațiunile în Moldova. În 2015, un magazin Altex din Iași a avut parte de un furt a cărui valoare a urcat la peste 500.000 de lei / aprox. 110.000 euro. 

Obiectul jafului – 80 de laptopuri și 60 de smartphone-uri.

În seara de 13 / 14 februarie, Altexul din Vaslui a primit vizita inopinantă a hoților ce au reușit în 90 de secunde să fure peste 100 de smartphone-uri. Detalii pe Adevărul.ro.

În prima propoziție am încercat o glumă forțată, dar cred că dacă nu vor reuși să-și recupereze prejudiciu, pierderile sunt din ce în ce mai însemnate. Cele peste 100 de smartphone-uri la o valoare medie de 300 – 400 euro se transformă în 30 – 40.000 de euro.

De fiecare dată, operațiunile au fost precise, prompte, dovezi clare că aveau informații din interior. Interesant că Altex după pățania din 2015 nu s-a gândit să păzească magazinele prin personal dedicat.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: altex

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.