Diverse

Nu știu dacă vă aduceți aminte de televizorul cu cele mai amuzante recenzii din spațiul online românesc. eMAG recidivează cu un articol al cărui preț spectaculos a stârnit comentarii cu adevărat hazlii. 

Despre ce produs este vorba?

Brad natural de Crăciun Normandian Calitate GOLD – 9 – 10 metri – 13.499 lei, 14.999 lei;

Vă las să descoperiți recenziile la sursă. Am putea spune că este și asta o metodă de a face publicitate, una cu caracter pozitiv. Televizorul Sony urca la peste 70.000 de euro, bradul de Crăciun se oprește pe la fix 3000 euro.

Asta ca să ne mai descrețim fruntea după “realizările” altui shop online autohton. Apropo, eMAG a contribuit într-o măsură considerabilă la creșterea QM (QM le-a fost furnizor în trecut pentru iPhone & alte telefoane A-list, dar le este furnizor și acum pentru smartphone-urile chinezești – Xiaomi, Meizu etc).

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: eMag
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.