Nexus S este următorul smartphone din gama Google ce va veni din standard cu Android 2.3 Gingerbread. Producătorul ales de Google nu mai este HTC ca în cazul lui Nexus One ci Samsung care se pare că a implementat multe dintre caracteristicile lui Samsung Galaxy S. 
Display-ul este de 4 inch fiind ori cu tehnologia AMOLED ori cu versiunea a doua numită SuperAMOLED 2 cu o rezoluţie specifică terminalelor Android şi WP7 de 480×800 pixeli. Despre procesor se bănuieşte că ar fi dual-core sau nu :), RAM-ul este estimat a fi de 512 Mb sau mai mic la 384 Mb (328 Mb după opinia unora). 
Eu cred că va fi mai degrabă un Galaxy S rebranduit cu dotări mai bune şi un aspect “curbat”. Oricum sunt multe necunoscute în joc şi ar trebui să fie lansat până la sfârşitul lui decembrie 2010 ca să prindă această perioadă de vânzări. Preţul nu cred să fie sub 2500 de lei şi deja îi văd o alternativă în HTC Desire HD (2.553 LEI)
Galerie foto cu Nexus S:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.