Pe când în România nici nu a fost lansat Milestone 2, în SUA se vorbeşte despre Motorola Olympus care se spune că urmează a fi lansat în luna ianuarie sau în primul trimestru din 2010. Foarte apreciată este platforma Tegra 2 care ar în spate un nume cu rezonanţă puternică în lumea plăcilor video – nVidia.
Tegra 2 garantează existenţa a doua procesoare şi prin puterea înmagazinată rulează clipuri la 1080p şi permite şi înregistrarea Full HD.
Probabil că sistemul de operare va fi Android 2.3 deşi în imaginile de mai jos se vede Android 2.2 cu interfaţa MotoBlur. Ecranul touchscreen este dincolo de graniţa celor 3,7 inch. Are şi mufă HDMI ca să fie la nivelul ultimelor telefoane inteligente ce se înţeleg foarte bine cu lcd-ul de dimensiuni generoase din dormitor sau living. LG Star este un alt android phone pe această platformă.
via gsmarena
sursa: gizmodo
Update: Sub ecran se află o zonă cu patru butoane touch ce îmi amintesc de Dell Streak

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.