Smartphone

RCS-RDS și-a actualizat oferta de telefoane adus la pachet cu abonamentele Digi Mobil. Sunt vreo 6 – 7 modele listate în shop-ul online. Darius a scris de ofertele practicate pentru Samsung GALAXY S6 Edge, Samsung GALAXY Note 4 și HTC One M9. 

Alături de telefoanele menționate au sosit în stocul Digi Mobil și HTC One M8 în varianta dual-sim, Samsung GALAXY S4 Mini și Samsung GALAXY A5.

HTC One M8 dual-sim;

2599 lei sau 1400 lei + 12 rate a 100 lei cu Digi Mobil Optim Nelimitat ce costă 5 euro pe lună cu alte două servicii antamate de la RCS-RDS.

Samsung GALAXY S4 Mini;

899 lei sau 360 lei + 12 rate a 45 lei cu același abonament menționat, mă rog pot fi făcute combinații cu oricare dintre abonamentele din oferta Digi Mobil, prin sistemul de rate plătești smartphone-ul și nu primești subsidii din partea RCS-RDS.

Samsung GALAXY A5;

1699 lei sau 860 lei + 12 rate a 70 lei.

Mă bucur să văd că oferta RCS-RDS se îmbunătățește, crește concurența și pune presiune pe ofertele operatorilor telecom concurenți. Am făcut ceva calcule pentru Samsung GALAXY S6 Edge și cred că mai revin cu alte articole pentru câteva modele cu mai mare priză la public.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.