Arhiva-iPhone

O să fie o adevărată nebunie cu informațiile legate de iPhone 5 / noul iPhone în viitorul apropiat. Lansarea este prognozată a avea loc la toamnă și asta dacă nu cumva Apple ne pregătește vreo supriză.

Cele mai recente informații cu caracter de zvon vin de la AppleInsider.com. Să vedem despre ce este vorba:

– display de 4.08 inch cu rezoluție 1136×640 pixeli și un aspect 16:9 cu o luminozitate de 500 nits ca și la iPhone 4S, 319 ppi, retina display;
– camera frontală va fi capabilă de filmare HD, camera spate rămâne la 8 Megapixeli cu filmare la 1080p, dar cu un senzor mai mare în dimensiuni;
– grosime de 7.9 mm față de 9.3 mm la iPhone 4S.

Mi s-ar părea ciudat să fie 4.08 inch și nu 3.8, 4 sau 4.1 inch. Rezoluția de 1136×640 pixeli a mai fost amintită în trecut, dar nu avem nicio confirmare oficială. 640 are ca lățime în rezoluție și iPhone 4S.

Voi ce părere aveți de aceste informații? Să fie reale sau doar menite a atrage atenția spre anumute site-uri de tehnologie din dot com?

Sursa: AppleInsider.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.