Laptopul meu se încinge ca un cazan în care vrei să topeşti fier. Cred că aşa îşi anunţă obştescul sfârşit după doar 1 an şi câteva luni (poate este făcut să treacă doar garanţia de 2 ani). Ar fi cam aiurea să trebuiască să cumpăr altul dar ştiţi cum se spune tot răul spre bine. Am şi ochit o “bijuterie” cu care mi-ar plăcea să mă joc. Aş lăsa cu drag Asus X51Rseries de 1,89 Gb Ram, Intel Dual Core de 1,86 Ghz şi doar 80 Gb ram (am lăsat la dc-shop 2.350Ron pentru el, 1 GB de ram l-am luat ulterior) pentru un HP Compaq 6830s – caracteristicile le vezi pe aici.
             HP m-a convins că are produse ok după ce am testat unul care l-am primit la şcoală la cabinetul de informatică. Se mişcă bine şi cu Vista iar bateria ţine cam cât spun prin specificaţii (nu ca la Asus, un sfert din cât spun, bine că este şi utilizat la maxim).  
              Ar fi bun HP Compaq 6830s pentru că oricum îl folosesc aproape ca un home desktop dar am nevoie şi de un pic de mobilitate la nevoie. Iar ce are în el este pe placul internautului din mine. Dar, deocamdată, să nu pice Asus-ul căci este criză şi cheltuiele sunt peste tot pe avarie. 
          Mai jos un clip de prezentare (specificaţiile sunt de neînţeles dar imaginile sunt importante).
          
          

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.