Arhiva-Resurse

Observați cum companiile de retail clasic se reorientează mizând pe online. Eu zic că este puțin cam târziu. Altex a beneficiat din plin de revoluția ce a avut loc prin 2004 – 2008 în ce privește creditul cu buletinul. S-ar putea și acum să mai fie persoane care să plătească un credit pe 5 ani de zile pentru o plasmă sau un laptop.

Acum intră în sistemul de afiliere 2Parale oferind un comision de 3%, iar perioada de recurență pentru care linkurile sunt valabile este de o lună.

Mai multe detalii:

Altex a lansat campanie în 2Parale

BUCUREȘTI, 10 octombrie – Altex.ro, platforma online a retailer-ului de electronice și electrocasnice Altex, a lansat campanie în 2Parale, cea mai mare rețea de afiliere din .ro. Comisionul oferit per vânzare este de 3%, pe o perioadă de recurență de o lună.

Asocierea face parte din strategia Altex de a se extinde în zona online și de a crește gradul de relevanță în raport cu nevoile consumatorilor. “Parteneriatul cu 2Parale face parte din strategia Altex de a deveni alegerea corectă a consumatorului, prin concentrarea eforturilor  către facilitarea comerțului online”, a declarat Florin David, Director Web Altex.

Campania Altex oferă ocazia afiliaților de a profita de creșterea interesului cumpărătorilor online pentru produsele IT&C. În septembrie, vânzările de produse IT&C generate prin 2Parale au crescut cu 20,7% față de luna anterioară. În plus, potrivit Trafic.ro, site-urile de comerț electronic din segmentul Calculatoare și software au atras cu 17% mai multe vizite în septembrie, în timp ce în cazul site-urilor de Electronice și electrocasnice numărul de vizite a crescut cu 37%.

Altex se alătură altor 7 advertiseri care au lansat campanie în 2Parale pe 10 octombrie. Lista completă a noilor advertiseri este disponibilă aici.

Portofoliul de campanii active care pot aduce bani afiliaților din 2Parale crește astfel la 119.

Platforma online Altex.ro a fost lansată în 2006; recent, site-ul a fost îmbunătățit la nivel de design și ca opțiuni de filtrare a căutarilor. Altex este liderul pieței de electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, potrivit cifrei de afaceri pe anul 2010. Prin rețeaua de 79 de magazine, Altex oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare.

În prezent, 2Parale se poate lăuda cu vânzări generate de aproape 14,5 milioane de lei (fără TVA) și peste 27,7 de milioane de click-uri livrate. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.2parale.ro.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.