Arhiva

Toată lumea cred că a văzut zilele acestea pe Facebook sau chiar pe Google publicitatea excesivă din partea celor de la Altex în care ni se spunea că zilele acestea compania face frumoasa vârstă de 20 de ani, iar cu ocazia acestui eveniment toate produsele au o reducere de 20%. Până aici totul pare excelent şi te gândeşti: Hey, să intru şi eu poate găsesc ceva interesant să cumpăr !

Aici apare problema acestei promoţii. Colegii de la gadgetreport.ro au observat faptul că unele preţuri sunt mincinoase. Mai exact, wall-street.ro a făcut în urmă cu câteva zile un raport al preţurilor pentru anumite produse de la ceva retaileri pentru a vedea dacă de Black Friday aceştia vor oferi reduceri reale sau va fi doar ploaie în ochi. Totuşi, deşi nu cred că s-au gândit la aşa ceva, au demascat fără să îşi dea seama adevărata „promoţie” a celor de la Altex cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţare.

Mai exact, televizorul LCD SAMSUNG LE32E420, 80 cm, High Definition, HDMI, USB costa acum câteva zile pe site-ul Altex 1099 lei. Ei bine, imediat după ce a intrat promoţia de 20%, preţul acestui televizor a fost urcat la 1299.90 lei. La un scurt calcul matematic, preţul acestui televizor a fost ridicat cu 200 de lei, adică cu aproximativ 20%  din preţul iniţial. Aceşti 20% ne sunt daţi înapoi sub formă de voucher ce poate fi folosit în achiziţionarea în viitoar a unui alt produs. Acest caz este doar un exemplu, oare câte din produsele aflate în stocul Altex au păţit aceleaşi „modificări neaşteptate”.

În încheiere vă întreb pe dumneavoastră, cititorii gadget.ro: Unde este promoţia?

Categorii: arhiva

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.