Diverse

Altex a anunţat lansarea campaniei Black Friday ediţia 2020. Aşa cum ne-am obişnuit şi în cazul acestui retailer, campania se va desfăşura pe perioada a mai multor săptămâni, mai exact în intervalul 29 octombrie – 2 decembrie.

Se pare că vor exista mai multe valuri de reduceri, cel mai important urmând a fi organizat în preajma datei de 13 noiembrie. Peste doar câteva ore va începe primul val, iar mai jos aveţi catalogul cu oferte pentru acesta:

Exceptând ofertele de pe prima şi ultima pagină care par mai interesante (Espressorul Philips 2200 P222140, maşina de spălat Samsung WW70J4273MW şi aspiratorul robot Rowenta Explorer S20 Aqua RR6875WH par a avea preţuri bune), restul catalogului nu atrage cu nimic.

Preţurile par normale pentru orice perioadă a anului, nicio reducere nu iese în evidenţă în mod special. Aşteptăm valul doi, probabil cel mai atractiv.

Sursa: facebook.com/groups/mobilissimo

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.