Am intrat pe trafic.ro in primele 1000 de bloguri la categoria asta. Cum spun si in titlul articolului am evoluat un pic de tot. Mai am multe de invatat in domeniul asta. Sunt si eu incepator si sunt supus multor greseli.  Oricum – sunt constient ca mai am mult pana sa ma pot denumi blogger,  cat de cat onorabil – inceputurile sunt mereu mai greoaie. Trebuie sa utilizez sfatul unui blogger autentic – Orlando.
                 Am observat ca toata lumea blameaza serviciul asta – trafic.ro – si vorbesc numai de bine despre servicul similar de la Brat – SATI. Sincer, mie ca incepator trafic.ro imi place deorece iti furnizeaza rapid o statistica a celor ce te acceseaza – in cazul meu nu foarte multa lume. Daca doresc sa aflu mai multe pot afla de pe Google Analytics.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.