Accesorii inteligente

Huami este brandul de smartwatch-uri al Xiaomi, iar cel mai nou produs al companiei se numește Amazfit Smart Sport Watch 3 și urmează a fi prezentat oficial pe 27 august.

Un oficial al companiei a venit cu mai multe detalii într-un post pe Weibo. Ecranul noului smartwatch Amazfit dispune de 341ppi, tehnologie AMOLED și un aranjament RGB.

Designul pare a fi preluat în mare parte de la Apple Watch – rectangular cu colțurile rotunjite. Bateria lui Sport Watch 3 ar fi suficientă spre a oferi până la 10 de zile de autonomie, iar în faza inițială va fi adus într-un kit alături de o pereche de încălțăminte Amazfit și un tricou.

Huami are o sumă de smartwatch-uri Amazfit în portofoliu și din ce îmi amintesc parcă niciodată nu și-au propus să cloneze un produs de succes la scară. Apple Watch este cel mai vândut smartwatch la nivel global și pare a fi un motiv suficient pentru Xiaomi și divizia sa spre a veni cu o clonă.

Dacă tot au mers pe acest drum, ar fi excelent dacă ar integra și funcția EKG + acreditările obținute de către compania americană în domeniu. Bănuiesc că un alt element PRO pentru produsul chinezesc va fi prețul de comercializare, probabil la jumătate față de Apple Watch în generația curentă.

Sursa: GSMarena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.