Diverse

A treia companie ce intră în clubul trilionarilor este Amazon. În cursul zilei pe piața acțiunilor s-a ajuns ca o acțiune să fie tranzacționată cu 2050 dolari. 

Piața este volatilă, iar Amazon s-ar putea să urce și coboare ca valoare în jurul a 1 trilion dolari. Apple a fost prima companie americană ce pe bursă a fost evaluată la 1 trilion dolari pe la începutul lui august. În 2007, PetroChina a deschis balul companiilor de 1000 miliarde. Totuși, a fost o gogoașă ce s-a dezumblat rapid.

Apple și Amazon le-aș încadra într-un alt tip de business-uri. Tim Cook cu noile iPhone-uri s-ar putea să urce brandul american pe noi culmi, iar Jeff Bezos nu cred că stă cu mâinile în sân și caută noi oportunități de dezvoltare.

Informație cu adevărat interesantă, stocul de cash ar fi în stadiul următor:

  1. Apple – 243.7 miliarde dolari;
  2. Microsoft – 133.7 miliarde dolari;
  3. Google – 102.3 miliarde dolari;
  4. Samsung – 82.9 miliarde dolari;
  5. Oracle – 67.3 miliarde dolari;
  6. Cisco – 46.5 miliarde dolari;
  7. Alibaba – 45.4 miliarde dolari;
  8. Facebook – 42.3 miliarde dolari;
  9. Amazon – 27.1 miliarde dolari;
  10. Intel – 21.5 miliarde dolari.
Sursa: TheVerge.com

Tag-uri: Amazon
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.