Smartphone

Se discută de telefonul Amazon de câțiva ani de zile. După ce au intrat pe piața tabletelor Android au apărut mereu informații legate de un smartphone al companiei americane. Uite că în cele din urmă a fost anunțat la mijloc de 2014.

Date hardware pentru Amazon Fire Phone:

– display IPS de 4.7 inch cu tehnologie 3D, rezoluție 1280×720 pixeli, 315 ppi, 590 cd / m2, contrast 1000:1, redă imagini 3D fără a fi nevoie de o pereche de ochelari speciali spre a le vizualiza;

– procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2 GHz, Adreno 330 GPU, 2 GB RAM, 32 sau 64 GB spațiu de stocare;

– Android cu interfața grafică Fire OS 3.5.0;

– 4G / LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth 3.0,  NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 13 Megapixeli cu OIS și lentile f/2.0, 5 camere frontale din care 4 sunt utilizare pentru randarea 3D, cameră frontală de 2.1 Megapixeli;

– baterie de 2400 mAh, 160 gr. și 8.9 mm grosime.

Prețurile din SUA:

1. Amazon Fire Phone de 32 GB – 199 dolari;

2. Amazon Fire Phone de 64 GB – 299 dolari.

Costurile sunt valabile cu un abonament prin AT&T. Și LG a încercat marea cu sarea prin tehnologia 3D în lumea smartphone-urilor, iar LG Optimus 3D + Optimus 3D Max au sfârșit prin a fi listate cu reduceri importante de preț prin magazinele de specialitate.

Amazon Fire Phone dispune de un buton dedicat pentru activarea camerei foto. Îl apeși de 2 ori și captează o fotografie, o singură dată și intri în meniul aplicației pentru camera foto de 13 Megapixeli. Pe partea de sunet au ales să integreze speakere ce respectă standardul Dolby Digital Plus. Căștile incluse în pachet au și un magnet ce le face mai greu de încurcat când sunt puse într-un bagaj.

Tehnologia Miracast permite conexiunea rapidă între smartphone și televizor. Rulează o versiune Android intens customizată de către Amazon. Din primele date apărute pe site-urile tech din dot com am înțeles că ar avea o interfață denumită Dynamic Perspective cu tot felul de efecte 3D.

Câteva imagini cu Amazon Fire Phone:

 Sursa: TechRadar.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.